Adem Mermer Tebrik Mesajı

Değerli Hadim dostum ve kardeşim

Türkiye nin Ereğli Konya ve buz gibi Toros eteklerinden çıkan İvriz suyu kadar gönlü Vatan insan Bayrak Ülkü sevdası ile yorulmuş Ereğli mizin yetiştirdiği ender insanlardan olan Av. Ali SÜZGÜN kardeşimle beraber yürüdüğümüz bu yoldan o kadar eminimki Soy ağacındaki temizliği bir Çınar dır bu Çınar ağacında dünya güzellikleri vardır.

Yürekliliği yardımseverliği kazandığını paylaşa bilen ağlayan la aglayan gülen le gülen çocukla çocuk ola bilen üretken Çalışkan adaletine güvendiğim bu insanla çıkacağımız yolda bir terazi adaleti kadar hiçbir endişemiz ve şüphemiz yoktur. Bizlere bu beraberliği yürekliliği el ele kol kola paylaşarak yürüme anlamında yürüdüğü ve hedefledi bu yolda Ereğli'ler olarak kendisiyle bu yolu paylaştığım ve onunda bana olan güveninden dolayı kendisini kutlar bu yolda ufkunun ve ufkumuzun insanlığa Ereğli'mize gönülden fayda getireceğinden hiçbir kuşkunuz ve endişemiz yoktur bu yolda kendisine ve ekip arkadaşlarına BAŞARILAR dilerim

Yeni dayanışma derneğimiz ülkemize insanlığa Ereğli'mize güç birlik dayanışma paylaşım başarı hoşgörü sevgi getirmesini Allah tan dilerim SAYGILARIMLA.


Adem MERMER KİMDİR ?

Konya nın Ereğli ilçesi yıldızlı köyünde 25.02.1967 de ailenin 7. Çocuğu olarak dünyaya geldim . İlk öğretimi yıldızlı köyünde orta ve lise eğitimini İvriz öğretmen okulunda tamamladım.Amatör ve profesyonel ligde 9 sene futbol oynadım.Askerligimi İstanbul'da Hava harp okulunda yaptım. Sekiz sene Ereğli ziraat odasında hizmet verdikten sonra 2000 yılında otomotiv sektörünü geçtim hedefim Çalışkan dürüst ilkeli ve bir marka yolunda devam etmek.2001 yılında evlendim 2 erkek evlada sahibim . Şuan Konya'da mermerler otomotiv olarak ticaret hayatıma devam etmekteyim.