Danyal Süzgün Tebrik Mesajı

Toplumların ve demokrasilerin vazgeçilmez bir unsuru olan, birliğin ve beraberliğin sürekliliğini sağlayan ve en önemlisi de yaşanılabilir maddi ve manevi güzel bir dünya için emek veren derneklere, şehrimiz ve ülkemiz adına destek vermek ve öncülük etmek için kurulan ERKONSİAD; manevi bütünlük, maddi yeterlilik, toplumsal duyarlılık, üretken çalışkanlık, eşit paylaşımcılık, başarılı yetkinlik, çözüm odaklılık, ulaşılabilir kitlesellik ve huzurlu bir gelecek ilkesi ve dilekleriyle Ereğliye, Ereğli insanına ve bu bağlamda tüm ülke vatandaşlarına hizmet vermek için kuruldu.

Halkımızın demokratik sesi olmak, bölge insanımızın mutluluğu için maddi ve manevi tüm imkanları seferber etmek, halkın, haklılığın ve doğruluğun yanında olup kitlesel ve evrensel olarak iyi, kaliteli ve güzel bir yaşam sunmak için bir araya gelen ERKONSİAD üyeleri, toplumların tek ilacı olan birliğin ve beraberliğin yaşatılması gerekliliği ve gerçekliğinden ilham alarak hem bugünün hem de geleceğin engellerini aşmak, bununla birlikte gelecek nesillere örnek teşkil edebilecek bir dernek olmak için yola çıktı.

Günümüzde manevi değerleri korumak için maddi değerlere ihtiyaç duyulduğunun bilincinde olarak, hiç bir ideolojinin tarafgirliğini yapmadan ve yolu doğru olanın yükü ağır olmaz anlayışıyla gelecekten geleceğe uzanan bir yola çıkan ERKONSİAD'ın üstlenmiş olduğu birlik ve beraberlik görevini tüm Ereğlilerle birlikte el ele gönül gönüle vererek layıkıyla yerine getireceğimize olan inancımız ve güvenimiz tamdır.

Dileğimiz ve gayemiz, halkımıza, gelecek aydınlık günler için hizmet etmektir. Bu asil ve ulvi amaç etrafında birleşen tüm ERKONSİAD üyeleri olarak Ereğli'den başlayıp dünyanın dört bir yanına uzanan bir birlikteliği başlatmaktan son derece mutlu ve gururluyuz.

Ereğli halkına ve milletimize hayırlı olsun.

GELECEKTEN GELECEĞE ERKONSİAD.


DANYAL SÜZGÜN KİMDİR ?

1966 Konya Ereğli doğumlu olan Danyal Süzgün, ilk ve orta öğretim tahsilini Ereğli'de; üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi'nde tamamladı. Hayatını, milli ve manevi değerleri yaşatacak bir nesil yetiştirmeye adayan Süzgün, öğretmenliğe Kars Göle'de, Milli Eğitim bünyesinde 1 yıl öğretmenlik yaparak başladı. Ardından 30 yıl boyunca özel sektörde ve dershanelerde; kurucu, yönetici ve matematik öğretmeni olarak görev yaptı.

Bilgi, birikim ve tecrübelerini, Final Yayınları'nın ilk soru bankasını yazarak öğrencilerle paylaşmasının yanı sıra toplamda 5 soru bankası hazırlamıştır.
'Ardımızda bırakacağımız en güzel eser, yetiştireceğimiz insanlardır.' diyen Süzgün, evli ve iki çocuk babasıdır.
Halen, Konya Şehir Koleji'nde Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.