Bölge Başsavcısı Ali Gökpınar Tebrik Mesajı

'Ahilik' geleneğinin modern versiyonu olarak 'Alperenlik' ruhunu bünyesinde özümsemiş, STK'nın memleketimiz kıvılcımlı olarak temellenmiş; genç, dinamik ve potansiyelli bir nüvedir. Kuruluşunda geçmişten aldığı gücü, günümüz modernliğiyle bütünleştirmiş ve geleceği topyekün kuşatıcılığıyla taçlandıracak, önemli atılımları prensipleyecek topyekün enerji karargahıdır.

Ereğli'nin Toroslar'ı kadar Anadolu, zirveleri kadar güvenli, yaylaları kadar mümbit ve suları kadar ferahlatıcı; asaletin asırlık çınarlarıyla yarıştığı yiğit insanlarının enerjisini harmanlamış bu derneğin, ülkemizin ve Dünyamızın yarınlarına önemli, bir o kadar da kalıcı projelerle imza atacağına güvencim tamdır. Vizyonu, misyonu ve değerleri 'bizden' ve 'bizce'dir.

İhtiyacımız olan maddi ve manevi atomikliğin maksimumluğu, istikamet düzgünlüğündeki caymazlığını minimuma indiren teminattır.

İnsan olmanın gereğini, milli olmanın ereğini, milletine ve ülkesine lokomotif olmanın şerefini sentezleyenlerin ahengine imza atanların ümidinin baharı olan bu gençlik harı, işadamlarımızın ar'ıdır. Gönül sermayemizin karıdır. Milli sanayii ve milli ekonomimizin yarınıdır.

'ERK' olarak 'ON' numaralı bir gücün 'Si'ber 'AD'ının teminatı olan; kurucu, girişimci ve üyelerini tebrik etmenin ve yanlarında olmanın bahtiyarlığındayım.

Konya Bölge Başsavcı Ali Gökpınar


Ali Gökpınar Kimdir ?

1964 yılında Berendi’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ereğli’de tamamladıktan sonra 1981 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1986 yılında hakim adaylığına başladı. 1988 yılında Cumhuriyet savcı yardımcısı olarak atandı. Çeşitli il ve ilçelerde Cumhuriyet Savcılığı görevi yaptıktan sonra 2015 yılından beri Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapmakta olup evli ve iki çocuk babasıdır.